4/1/08

Λίγο σεβασμό επιτέλους!

"Να μαζέψει τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Ζαχόπουλου επεχείρησε ο κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, αφού σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είχε χαρακτηρίσει τη συμπεριφορά του προκλητική. Όλα αυτά τη στιγμή που ο άνθρωπος δίνει στο Νοσοκομείο μάχη για να κρατηθεί στη ζωή".

Τάδε έφη ο μέγας αστήρ της αντικειμενικής ενημέρωσης Αντώνης Λιάρος στο μεσημβρινό δελτίο του Μέγκα. Δελτίο που είχε αρχίσει με τη φράση "εντείνεται η ανησυχία στην Κυβέρνηση μετά τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για το σκάνδαλο, με τις ευθύνες να αγγίζουν τον ίδιο τον Πρωθυπουργό". Ποιο σκάνδαλο; Α, μα ναι. Ο Ζαχόπουλος είναι μοιχός, αλλά και κλέφτης, ψεύτης, απατεώνας, διεφθαρμένος. Αυτό είναι το σκάνδαλο, διότι αυτά μας λέει συνέχεια το Μέγκα. Αν ο πρώην γ.γ. δεν ήταν διεφθαρμένος τότε ποιο είναι το σκάνδαλο;

Όμως το μεγάλο κανάλι προφανώς θεωρεί κολακευτικό το προφίλ του Ζαχόπουλου, όπως προκύπτει από τις ανύπαρκτες αποκαλύψεις, που όλο διατυμπανίζει αλλά ποτέ δε μας δείχνει. Όσα ακούμε τόσες μέρες γίνονται με σεβασμό στον άνθρωπο που μάχεται για τη ζωή του, και ενοχληθήκαμε από τον Ζαγορίτη;

Μιλάνε για σκάνδαλο. Ας μας πούνε κι εμάς για τι μιλάνε. Είναι κατάχρηση; Παράνομοι αποχαρακτηρισμοί αρχαιοτήτων; Παράτυποι διορισμοί; Και τι στοιχεία υπάρχουνε; Όχι να βγάζουν τον κάθε έναν που ήλπιζε να διοριστεί κι αυτό δεν έγινε ή που δεν του ανανεώθηκε η σύμβαση! Τόσες μέρες βρίσκουμε ενόχους για εγκλήματα που δεν ξέρουμε ούτε τι φύσεως είναι, ούτε καν αν έγιναν. Διότι απλά και μόνο τα πιθανολογούμε! Αλλά πάντα με σεβασμό στην προσωπικότητα του αυτόχειρα! Ο άνθρωπος διασύρεται (και με δική του ευθύνη) επί εβδομάδες αλλά φταίει ο Ζαγορίτης! Όχι όλοι όσοι πετούν τη λάσπη και διαδίδουν τα ψέματα!

ΥΓ: Για τον Ζαγορίτη, τον οποίο δεν έχω σε καμία εκτίμηση, ένα και μόνο πράγμα: εάν έκρινε τη συμπεριφορά του Ζαχόπουλου "δυσάρεστη" ή "προκλητική" έπρεπε να τον έχει στείλει προ πολλού σπίτι του. Διότι είχε αυτή την εξουσία. Αφού ανέλαβε χρέη αξιολογητή συμπεριφορών, ώφειλε να μοιραστεί τις ανησυχίες του με τον Πρωθυπουργό. Τώρα είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: