20/8/09

Έτσι, κουβέντα να γίνεται

Αν κάποιος προβληματιζόταν για την κατακόρυφη πτώση του ΣυΡιζΑ, η υπόθεση Κοροβέση αποκτά αξία αποδεικτική. Οι άνθρωποι που διεκδικούσαν το 18% και θέση στην Κυβέρνηση είναι απλά άνθρωποι τους οποίους κανείς δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά. Ανευθυνότητα, χαβαλετζίδικη προσέγγιση του δημόσιου βίου, απουσία της στοιχειώδους αντίληψης...

Ο κ. Κοροβέσης θα μπορούσε απλά να ομολογήσει ότι είπε ψέματα. Ότι θέλησε να κάνει πλάκα. Δεν ξέρουμε ποιος θα γελούσε, αλλά σίγουρα θα ήταν προτιμότερο για τον ίδιο. Ο βουλευτής του ΣυΡιζΑ σήμερα έχει εκτεθεί πολλαπλώς. Μετά τη δήλωσή του περί χρηματισμού στελεχών της Αριστεράς (πάνω από τα κεφάλια των οποίων ουδείς θαμπώνεται από τα φωτοστέφανα), θα έπρεπε τουλάχιστο να είχε προβλέψει τις αντιδράσεις. Η αναδίπλωσή του είναι πρωτοφανής. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ουσιαστικά ομολόγησε ότι διέσπειρε ανακρίβειες, σκοπίμως -αλλά με τον ιερό στόχο να "ξυπνήσει" την Αριστερά.

Μόνο στη δική του λογική η λάσπη (αφού ο ίδιος ανακάλεσε) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διατρανωθεί η εντιμότητα του θιγομένου!

Ανάμεσα στην αρχική δήλωση και τη διάψευση, είναι η δεύτερη που μοιάζει ανακριβής. Όπως και να 'χει, η γελοία προσπάθεια μαζέματος της υπόθεσης είναι ενδεικτική τόσο του χαρακτήρος, όσο και της πολιτικής οξυδέρκειας του ανδρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: